Der bliver hele tiden lavet nye biler og i et år som 2019, så er teknologien veludviklende. Biler bliver også moderniseret og teknologiseret. Hvilke biler er de mest moderne i 2019 med et budget, som du har råd til? Læs med og find måske din fremtidige bil.

Hvad er en moderne bil?

En moderne bil er bl.a. en bil, der har førerassistance. Det er en bil med AI, altså artificial intelligence, hvilket betyder, at den kan køre og styre ad sig selv, hvis du ønsker dette. Denne form for bil er en af de mest udviklede i 2019 og mange vælger at investere i en bil med autopilot. F.eks. har en Renault Kadjar denne form for styring. En moderne bil er desuden en bil med et lækkert interiør, som består af læder og med et lækkert læderrat. Du vil oftest opleve at nogle moderne biler kører på el, men du kan også finde en bil, der stadig kører på benzin eller diesel.

I en moderne bil stråler årstallet ?2019?. Du vil i den også finde GPS, bluetooth, en smartskærm og bakkamera, med en 360° vinkel.

Renault Kadjar

Denne Renault Kadjar kan du ikke sige nej til. Det er en terrængående SUV med en selvsikker stil, som du kan finde i flere farver. Bilen koster med en startpris til 247.900 kr. men kan faktisk kun koste 2.462 kr. per måned, hvis du finansierer den. Den nye Renault Kadjar kan fås i en Life eller en Zen model. Life-modellen har bl.a. en hastighedsbegrænser og cruise kontrol, hvorimod Zen har parkeringssensor både for og bag. Den nye Renault Kadjar er fuldstændig gendesignet og har et mere selvsikkert udvendigt design, men også komfort indeni. Bilen har LED-lygter også. Renault Kadjar har en stærk motor, firehjulstræk og tre transmissionsmåder Denne bil er altså lige til dig, der ønsker en moderne SUV med mange højteknologiske funktioner. Renault Kadjar er perfekt til dig, der leder efter en rummelig SUV med et luksuriøst design.

Audi A9

Denne Audi er en luksuriøs bil, der er ret lav. Den er altså modsat en SUV, der er ret høj. Bilen vil have en bi-turbo motor og vil bl.a. have tonede ruder og et luksuriøst design. Prisen stiger dog og vil koste helt op til 100.000 kr. Bilen forventes at blive sat på markedet i slutningen af 2019 eller i start 2020.

Audi Q4

Bilen Audi Q4 er også en SUV, men samtidigt er den også stilfuld. Den minder ret meget om en Renault Kadjar, dog stiger den i pris. Bilen kan fås i både som elbil, benzin- og dieselbil. Denne bil vil blive sat på markedet i slutningen af 2019 og vil koste omkring 280.000 kr. Denne pris er dog udelukkende estimeret.