Vi er alle sammen bevidste om at klimaet er udfordret af vores høje udledninger af CO2. Det bliver år for år tydeligere at der sker forandringer i klimaet, som vi er medansvarlige for. At benzinbilerne har sat deres aftryk i det regnskab, kan der heller ikke herske nogen tvivl om. Derfor ønsker mange af os at vore biler er så klimavenlige som muligt, helst helt uden noget aftryk i CO2-regnskabet. Men vi vil naturligvis gerne have den samme komfort og køreglæde som altid.

En mercedes eqc er et eksempel på en moderne el-bil, som har al den komfort, du kan ønske dig, og en køreglæde, der ikke mangler noget i forhold til traditionelle benzinbiler i luksusklassen. Med surround sound system fra Burmester, stemmestyring og massagesæder, for blot at nævne lidt af alt det lækre du tilbydes i denne bil. En mercedes eqc er et resultat af innovation og topmoderne tænkning hor designerteamet. Du bliver forkælet til op over begge ører med denne model.

Fra nul til hundrede på hvor meget?

I løbet af 5,1 sekund går en mercedes eqc fra nul til 100 km/t. Det er temmelig godt gået. Man mærker det knap nok, for der er ro og behagelig komfort i kabinen. Det sker bare. Det er jo ikke en hvilken som helst bil, denne her. En mercedes eqc er en vaskeægte Mercedes, som vi kender den. Fuld af lækker komfort og ny teknologi, og en selvfølgelighed i sin luksuriøsitet.

Når man er en Mercedes, behøver man ikke at prale og larme. Der er respekt nok om brandet til at det ikke er nødvendigt. Og en mercedes eqc er ingen undtagelse. Her er alt det lækre en selvfølge, som ikke behøver en masse larm omkring sig. Diskret luksus er et typisk kendetegne for dette klassiske tyske mærke. Der ligger grundighed bag hver en detalje, men der prales ikke af det.

Høj sikkerhed

I en mercedes eqc kører du sikkert. Du får masser af sikkerhedsudstyr som standard, og en køreassistent, som virkelig leverer varen. Der er assistance til både bremsning og blinde vinkler. Du kommer klimavenligt og sikkert frem i denne bil.